Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kunnig produktionstekniker till Orwak AB i Sävsjö sökes jobb i Sävsjö på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kunnig produktionstekniker till Orwak AB i Sävsjö sökes på Lernia

Kunnig produktionstekniker till Orwak AB i Sävsjö sökes

Lernia Sävsjö, Jönköpings län Heltid

Kunnig produktionstekniker till Orwak AB i Sävsjö!

Orwak är en ledande internationell aktör inom komprimerings- och balningslösningar för avfall och återvinningsbart material vid källan. Sedan starten 1971 har vi haft förmånen att hjälpa tiotusentals kunder världen över till en lönsammare och mer miljömedveten avfallshantering. Huvudkontoret och den moderna fabriken finns i småländska Sävsjö, varifrån vi exporterar till ett 40-tal länder genom egna säljbolag och distributörer.

Är du en engagerad person med ett stort intresse för teknikutveckling och förbättringsarbete? Gillar du att arbeta med robotar och automation? Vill du vara med och bidra till Orwaks framgångar? I rollen som Produktionstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Produktionstekniker kommer du att lära dig mycket om Orwaks verksamhet och hur branschen fungerar i stort. Ditt huvudområde kommer att vara teknikutveckling och förbättringsarbete och det dagliga arbetet går främst ut på att utveckla och effektivisera produktionen i form av bl.a. metodförbättringar och driva projekt för att uppnå ständiga förbättringar i produktionsprocessen. Du kommer också att vara delaktig i produktutveckling och produktförbättring och skapa de bästa förutsättningarna för att säkerhetsställa produktionen.

Är du Orwaks nya Produktionstekniker?
Det här jobbet passar dig som framför allt är kvalitetsmedveten, strukturerad och strategisk i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du skall ha erfarenhet av produktionstekniskt arbete och vi tar för givet att du är en engagerad och organiserad person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har högskoleutbildning inom produktionsteknik. För övrigt skall du behärska både svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datorvana.

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-10-08.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Aida Aliskovic via e-post: [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172783