Jobbet Kundvärdar sökes för extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundvärdar sökes för extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Gillar du att arbeta med kundservice? Har du B-körkort? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu serviceinriktade personer som vill arbeta extra som parkerings/kundvärdar. Uppdraget innebär att du kommer vara tillgänglig för dem kunder som besöker företaget för att hämta eller lämna personbilar. I arbetsuppgifterna ingår det att dirigera kunderna vart dem ska ta vägen samt att parkera kundernas fordon.

Vår kund är en etablerad bilhandlare i Jönköping som är mitt uppe i en ombyggnation och därmed behöver dem extra förstärkningar till sitt kundteam. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 06:30-12:00. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta minst 2-3 pass i veckan.

Uppdraget innebär att du blir anställd hos StudentConsulting men kommer att utföra arbetet hos vår kund i Jönköping.

Detta söker vi:

Du som söker måste vara student på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du serviceinriktad, lyhörd och har en god kommunkativ förmåga. Krav på denna tjänst är att du som söker måste ha B-körkort då du kommer att förflytta fordon i tjänsten. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att vara aktuell i denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter detta som ett perfekt extrajobb för just dig? Ansök på vår hemsida redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41891

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skjutstativförare sökes omgående Jönköping Aditro Logistics
Mjukvaruansvarig Jönköping Poolia
Reparatör på HELTID sökes omgående! Borås StudentConsulting
Projektledare Jönköping Atea
EKONOMIASSISTENT FÖR DELTIDS- SOMMARJOBB Jönköping Academic Work
Mekingenjör/Mektekniker Skövde Volvo Group
Configuration Manager Jönköping SAAB
Application developer specialist Skövde Volvo Group
Provningsingenjör till Husqvarna AB Jönköping Framtiden
Kundsupport IT/telefoni Borås Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Jönköping).