Jobbet Kundtjänstsupport till Husqvarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänstsupport till Husqvarna publicerad av Academic Work

Heltid
Huskvarna
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker en medarbetare till Husqvarnas kundtjänstsupport.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna, uppdraget är på heltid.

Kandidatprofil


* har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänstarbete alternativt arbete inom försäljning eller marknad
* tekniskt intresse
* har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du

* har tidigare erfarenhet av ovannämnda affärssystem.

Som person är du flexibel och agerar effektivt när förutsättningarna förändras och anpassar dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Vidare är du stresstålig och agerar lugnt och stabilt även dagar då det är mycket som händer på samma gång. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer framåt. Du har god struktur, planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående.
* Omfattning: heltid.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15002104-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Huskvarna).