Jobbet Kundtjänstrådgivare med omgående start till Bank i Borrby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänstrådgivare med omgående start till Bank i Borrby! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Ystad

Arbetsbeskrivning

Förändra, förbättra & förverkliga! Välkommen till en Bank som ger sina medarbetare utmaningar som inspirerar. Genom ett fokus på medarbetarnas individuella förmåga, uppmuntrar vår kund din personliga utveckling med ett tydligt budskap att välutbildad och engagerad personal är nyckeln till framgång! Det finns nu en möjlighet för dig att som värdesätter en arbetsplats där god sammanhållning men även som verkligen vill leverera service som är hållbar till Bankens kunder i Borrby på Österlen! Det finns nu en möjlighet för dig som verkligen värdesätter att din arbetsplats fokuserar på både hållbara som långsiktiga samarbeten, såväl internt som externt.

I Skånes sydöstra hörn hittar du vår kund i Borrby, på sommaren även kallat Österlens hjärta (mellan Simrishamn och Ystad). Academic Work tillsammans med vår kund söker nu med omgående start efter en Kundtjänstrådgivare till deras bankkontor. Det är till en början under en 6 månadersperiod som kontoret har ett behov att få stöttning av dig som verkligen ser detta som en möjlighet att kunna komma in och bidra med ett stort engagemang för att även få det tillbaka från dina kollegor på kontoret.

Vår kund erbjuder en intressant och utmanande position som Kundtjänstrådgivare med stora möjligheter att utvecklas i rollen och i banken. Du kommer att vara ansiktet utåt mot de kunder som kommer till kontoret samt vara spindeln i nätet i den dagliga driften.

Kandidatprofil

Som Kundtjänstrådgivare arbetar du med såväl bokade som obokade kundmöten. I arbetet ingår även att täcka kunders behov av vardagsservice, sparande och att identifiera kundbehov inom exempelvis familjerätt. I din roll arbetar du även aktivt med egen kundbearbetning och försäljning men är också ett stöd till dina kollegor. Du jobbar också med att identifiera kundbehov för inbokning hos annan yrkesroll.

I första hand söker vi dig som verkligen är intresserad av att arbeta som kundtjänstrådgivare!

Det är meriterande om du har:
* Något eller några års erfarenhet som kundtjänstrådgivare
* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Dock är det intresset och din personlighet som väger tyngst!

Som person är du säljinriktad, noggrann, prestigelös, ansvarstagande och har initiativförmåga. Det är viktigt att du är serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus kan leverera på vårt motto med kundmöten i världsklass.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader.

Placering: Borrby, belägen på Österlen mellan Simrishamn och Ystad

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Yaras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15018175-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till