Jobbet Kundtjänstmedarebetare till spännande bolag. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänstmedarebetare till spännande bolag. publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi efter just dig! Du som sitter där bakom din telefon, dator eller surfplatta. Är du strukturerad och duktig på att skapa ordning och reda? Brinner du för att leverera service av högsta klass och vill hjälpa kunder via telefon. Läs då vidare!

Arbetsbeskrivning
Du besvarar frågor och hanterar varje kundkontakt på ett högkvalitativt och proffsigt sätt. Ditt främsta verktyg är telefonen och datorn. Med en otrolig servicekänsla vet vi att det är inställningen som avgör. Du kommer inte kunna allt från början, men med rätt vägledning från enastående kollegor tar du gladeligen reda på det. Att arbeta med kundservice innebär att målmedvetet arbeta för att hjälpa kunder genom att besvara frågor via telefon och mail. Vidare kommer du att arbeta med att skapa struktur och hjälpa slutkunden med den utmaning de står inför.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som på ett ödmjukt, serviceinriktat och lösningsorienterat sätt tar dig an livet. Du har ett genuint intresse för människor och de kundrelationer du bygger är som rostfritt stål, de blir inte sämre med tiden. Prestigelös är ditt förnamn, teamspelare ditt mellannamn och personligt driv ditt efternamn. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt, fram det rätta alternativet som gagnar vår kunds kunder. Vi ser även att du har en avslutad gymnasieutbildning. Du är även expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla kunder får en bra kundupplevelse. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget
Företaget finns i hela världen och hjälper olika bolag att bemöta sina kunder på bästa sätt.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom 072-716 81 06.

Referens

3974

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till