Jobbet Kundtjänstmedarbetare till Tibro Energi AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare till Tibro Energi AB publicerad av Framtiden AB

Deltidsanställd
Tibro

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig med erfarenhet av kundtjänst eller liknande arbete. Du är en självgående och serviceinriktad person som vill jobba på en arbetsplats där du bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.

Dina arbetsuppgifter
Tibro Energi AB behöver förstärka upp sin kundtjänstavdelning och söker därför dig om vill jobba måndagar och tisdagar. Uppdraget stäcker sig 4 månader framåt, oktober till januari. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer som arbetar tätt ihop och som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot kundtjänstärenden och ha daglig kontakt med företagets kunder, främst på telefon men även mejl. Du kommer även arbeta med vissa administrativa uppgifter, hjälpa till med enklare faktura, -och avtalsfrågor samt vägleda kunder för rätt information.

Om företaget
Tibro Energi är en koncern under Tibro Kommun. De är 18 anställda och sysslar med elnät, elhandel och fiber/bredband. De skall vara den goda samarbetspartnern för att bidra till en grön och hållbar framtid genom ett långsiktigt arbete som förbättrar livskvaliteten i samhället.

Din profil
Vi söker dig som är en självgående och serviceinriktad person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du förstår vikten av trevligt kundbemötande och att vara företagets ansikte utåt.

Som person är du lösningsorienterad, har alltid en positiv grundinställning samt hög social kompetens. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga samt värdesätter kollegor och teamwork.

Skallkrav:
- Tidigare erfarenhet av jobb inom kundtjänst eller liknande
- God datavana
- Svenska och engelska
- Körkort B

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Placeringsort: Tibro
Start: Oktober till Januari
Omfattande: Heltid, måndagar och tisdagar
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 07.30-16.00

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag.

Referens

22033

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till