Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare till Telia jobb i Göteborg på Recruitive AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare till Telia på Recruitive AB

Kundtjänstmedarbetare till Telia

Recruitive AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Om tjänsten
Är du en social person med ett stort intresse för kundsupport? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? I rollen som Kundtjänstmedarbetare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Du kommer att arbeta i nyrenoverade, ljusa och öppna lokaler centralt i Göteborg. Tjänsten är en heltidsanställning med varierande arbetstider. Dessutom inleds anställningen med en introduktionsutbildning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kundtjänstmedarbetare kommer du att lära dig mycket om Telias verksamhet och hur kundservicearbete fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att arbeta med felsökning och problemlösning och ge professionell service och support via telefon.

I jobbet ingår till exempel att
* ge service i världsklass
* hjälpa kunder som har problem
* göra felsökningar
* ta emot beställningar

Din profil
Vem är du?
För att lyckas på Telia är det viktigt att du är social, lyhörd och kommunikativ. Du har god känsla för kundsupport och uppskattar utmaningar i arbetet. Det är viktigt att du är medveten om att du är ansiktet utåt för organisationen och därför är noggrann med att ge kunden bästa möjliga upplevelse.

I övrigt söker vi dig som
* har god datorvana
* är social och trivs i mötet med andra människor
* drivs av utmaningar och att arbeta mot uppsatta mål

Det är dessutom meriterande om du
* har erfarenhet av servicearbete

Om företaget
På Telias kundtjänst erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Vårt erbjudande
* lön enligt kollektivavtal
* utbildning på plats
* en social arbetsplats med härlig stämning

Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av uppdragsgivare och arbeta uppdragsbaserat hos Telias kundtjänst. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4559