Jobbet Duktig på norska och vill arbeta i svensk/norsk kundtjänst? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Duktig på norska och vill arbeta i svensk/norsk kundtjänst? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med kundservice i ett snabbt växande företag?
Vi söker en engagerad och ansvarsfull individ med mycket positiv energi

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ge service i toppklass. Här kommer dina främsta redskap att vara telefon och dator. Ditt fokus ligger på att ge kunden en så bra upplevelse och service som möjligt och att alltid erbjuda det lilla extra.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt av Club Creo. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Önskvärda erfarenheter och egenskaper:
•Stort intresse för digital kommunikation och sociala medier.
•Serviceminded och driven.
•Positiv och initiativtagande.
•God samarbetsförmåga
•Goda kunskaper i norska och svenska i både tal och skrift.

Nu har du möjlighet att få vara med på en rolig resa och en spännande expansion. Detta får du göra i fräscha och nyrenoverade lokaler på Hisingen, mitt emot Stigs Center.
Tjänsten är heltid och arbetstid förlagt under dagtid på vardagar.

Om arbetsgivaren:

Du kommer främst att arbeta med den nystartade pysselklubben Club Creo. Vi agerar för närvarande endast på den svenska marknaden och vårt kontor ligger i Göteborg. Under hösten kommer vi att expandera och börjar då att marknadsföra oss i Norge med Göteborg som bas.

Du kommer även att vara inblandad i andra verksamhetsgrenar inom en solid koncern som består av säkerhetsföretag och fastighetsbolag med god finansiell uppbackning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44227

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Snickare Malmö Malmö Stad
Personligt ombud Malmö Malmö Stad
Ekonom Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till