Jobbet kundtjänstmedarbetare till postnord i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

kundtjänstmedarbetare till postnord i Malmö publicerad av PostNord Sverige AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Part-Time
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en person som gillar att hjälpa andra människor och är en mästare på att ge bra service? Är du  duktig på problemlösning och gillar högt tempo? Drivs du av att jobba mot mål och statistik samt ha en bra sammanhållning på din arbetsplats? I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare på PostNord i Malmö.


ansvarsområde.

I tjänsten som kundtjänstmedarbetare är din huvudsakliga uppgift att ta emot inkommande samtal från privatpersoner och under samtalet administrera i de olika systemen. Du tar emot ärenden gällande paket och brev för att exempelvis spåra försändelser, lägga reklamationer eller svara på frågor om PostNords produkter och tjänster.

En del av det dagliga arbetet på kundservicen innebär stundtals hög belastning i telefonin med köer och stor variation på de inkommande samtalen. Viktigt i den här rollen är att kunna sätta sig in i kundens situation och alltid försöka ge den bästa möjliga servicen till kunderna. Mot bakgrund av detta tror vi att rätt person har förmågan att plocka fram en stresstålig, målmedveten och framåtlutad sida såväl som en god lyssnare med ”utanför boxen-tänk”.
 
Då arbetsuppgifterna utförs framför en datorskärm är det viktigt att du gillar att använda dig av dator som arbetsredskap och att att låta hjärnan vara aktiv istället för benen under dina arbetsdagar. Konsten att bemästra många bollar i luften är vardagsmat i den här rollen och något du kommer ha stor nytta av.


arbetstider.

Startdatum: Under oktober månad
Omfattning: 100% med schemaläggning
Ort: Malmö
Lön: Fast månadslön + lojalitetsbonus
Arbetstider: Vardagar med varierande arbetstider mellan kl 07:45 till 19:15


kvalifikationer.

  •   Fullständig gymnasieutbildning (du måste kunna visa upp dina betyg för oss)
  •   Goda kunskaper i både svenska och engelska
  •   Meriterande är om du har erfarenhet av service och/eller sälj


ansökan.

Låter det intressant? Ansök redan idag så kontaktar vi dig. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, utan endast via denna annons. Urval och intervjuer kommer ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201306622

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till