Jobbet Kundtjänstmedarbetare till Norrköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping publicerad av Bravura

Full-Time
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Gillar du att arbeta med service och att ha telefonen som ditt främsta verktyg? Du kanske till och med motiveras av utmaningen att bemöta olika människor och kluriga problem som kan uppstå? Här kommer möjligheten att jobba extra eller heltid som kundtjänstmedarbetare!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid eller heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ett företag. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdrag.

Om företaget

Bravura söker kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag. Vi letar nu efter dig som söker en extra inkomst bredvid dina studier eller eventuell annan huvudsaklig sysselsättning. Men vi vill även få kontakt med dig som vill pröva att arbeta med kundtjänst på heltid.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon, mail och chattfunktioner. Din huvudsakliga uppgift är att hitta rätt lösning till kunden och sedan administrerar ärendena i ett affärssystem. I rollen som kundtjänstmedarbetare tillhör du ett team som arbetar tillsammans för att lösa kundernas ärenden. Ärendena är av varierande karaktär och kan bland annat beröra reklamation- och leveransfrågor. Genom att söka tjänsten anmäler du ditt intresse för uppdrag inom kundtjänst i Norrköpingsområdet, där du får möjligheten att arbeta på arbetsplatser som präglas av en god teamkänsla och av att ha roligt på jobbet.

Formella krav

• Vid deltid: en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% • Erfarenhet inom service • Meriterande: erfarenhet inom kundservice Vi tror att du som söker är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande samt alltid har kunden i fokus. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem där du anstränger dig för att leverera lösningar. Du är en utåtriktad person som motiveras av att samtala med andra och känner dig säker i sociala situationer. Vidare tror vi att du motiveras av att få sätta igång nya projekt och har inga problem med att lyfta dina tankar och idéer.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Efter överenskommelse Plats: Norrköping Lön: Efter överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, service, handläggare, handläggning, kundsupport, koordinator, kundkoordinator, telefon, administration, heltid, deltid, extrajobb, extra, e-handel, student,

Referens

2864601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till