Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare till Nordic Finance! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare till Nordic Finance! på Academic Work

Kundtjänstmedarbetare till Nordic Finance!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du i början av din karriär och vill du vara med och förändra leasingbranschen samt vara med på vår kunds tillväxtresa? Är du en flexibel person som drivs att ge service i världsklass och har erfarenhet av eller studerat ekonomi? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval.


Om tjänsten
Vår kund Nordic Finance är ett snabbväxande, dynamiskt företag som utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt att lösa leasingfinansiering. Deras målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar kundens förväntningar och att bli allmänt erkända som ett kundcentrerat, digitalt företag med personlig touch där medarbetarnas välmående står i fokus. Nordic Finance söker idag utökning till deras kundtjänstteam men även stöd till deras ekonomiteam. De anser att rollen kommer att utformas i takt med att du utvecklas inom företaget.

Det här uppdraget kommer vara ett 6 månaders konsultuppdrag och därefter finns möjligheten att bli överrekryterad såvida alla är nöjda med samarbetet. I början kommer man få en introduktion på plats på kontoret och därefter kommer arbetet vara mer flexibelt. På måndagar och onsdagar kommer man att arbeta från kontoret och resterande dagar är arbetet flexibelt och kan göras hemifrån, detta infördes efter en intern undersökning.

Du erbjuds

* Ett engagerat team av kollegor som stöttar varandra och där det finns en härlig och positiv stämning
* En arbetsplats som präglas av personligutveckling, med möjlighet att utvecklas inom bolaget på sikt

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande: [ Link removed ] />
Arbetsuppgifter

* Kundservice via både mail och telefon från deras kunder
* Granskning av inkommande leasing- och hyresavtal
* Hantering av löpande avtal, exempelvis hantering av överlåtelse och förtidslösen
* Säkerställa att lagar och regler följs
* Svara på försäkringsfrågor
* Stötta ekonomiteamet vid behov

Vi söker dig som

* Har studerat på en yrkeshögskola eller jobbat inom ekonomi
* Har erfarenhet av en roll inom kundservice
* Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande med:

* Tidigare erfarenhet av plattformen Salesforce
* Tidigare erfarenhet inom leasing

Nordic Finance strävar att leva efter sina värdeord; Grit, Honesty och Stong Team Spirit. Därför så kommer vi i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, och vi förväntar oss att du motiverar dig väl för rollen i din ansökan.

Som person är du:

Prestigelös och driver ditt arbete framåt på ett noggrant och strukturerat sätt. Du är flexibel och kan identifiera nya arbetsuppgifter innan de efterfrågas av dig och är inte rädd att fråga om hjälp om du kör fast. Kontakt med kunder kommer vara en del av vardagen och du kan därför med god retorik och professionalism föra dialog med dessa. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ser positivt på att dela med dig av dina-, samt ta del av kollegors kompetenser.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad Månadslön
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagetsönskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Idag är Nordic Finance branschledande i Sverige. De är ett snabbväxande, dynamiskt företag som utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt att lösa leasingfinansiering. Medan banker fortfarande är relativt långsamma med utdragna, manuella processer för lånebeviljande så har de gjort det till deras huvuduppgift att vara snabba, flexibla och ta hänsyn till varje kunds unika förutsättningar. De är dessutom experter på komplexa affärer av olika slag, exempelvis:

Valutaaffär - när du köper utrustning utomlands
Delleverans - när leveransen sker i flera steg
Förskott - när leverantören önskar förskottsbetalning
Registrerade fordon - vid köp av registrerade fordon
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059773-SE