Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare till möbelföretag jobb i Göteborg på Recruitive AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare till möbelföretag på Recruitive AB

Kundtjänstmedarbetare till möbelföretag

Recruitive AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Om tjänsten
Just nu söker vi fler personer med servicetalang till kundtjänsten för en välkänd svensk möbeljätte. Din anställning inleds med en provanställning hos oss på Recruitive med goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos vår kund. Vi tror att de vi letar efter trivs i en arbetsmiljö med högt tempo där du får jobba mot uppsatta mål omgiven av fantastiska kollegor och teamledare som sprider positiv energi. Förutom detta erbjuder vi dig, lön enligt kollektivavtal, varierande arbetstider, utvecklingsmöjligheter och friskvårdsbidrag.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ta emot inkommande telefonsamtal och genom dessa vara behjälplig med att besvara frågor och vägleda kunder i deras ärenden. Genom kvalitativ service kommer du samtidigt identifiera kundens behov och erbjuda merservice i samtalen. Utöver detta kommer du även att administrera och följa upp kundserviceärenden. Tjänsten inleds med en tre veckor betald utbildning på plats på Teleperformance kontor på Backaplan, med möjlighet att kunna arbeta hemifrån efter avslutad utbildning.

Din profil
Recruitive tar din personlighet på allvar och vi värderar din personlighet högre än dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Vi tror dock att du för att trivas i den här rollen är intresserad av ett långsiktigt arbete med stora utvecklingsmöjligheter inom kundtjänst. Att du lär dig arbetet snabbt och har ett genuint intresse för människor och service. Dessutom är du en problemlösare som är bra på att ta eget ansvar och har en förmåga att se lösningar.

Krav för tjänsten:
* Fullständiga gymnasiebetyg.
* Flytande språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
* Tidigare erfarenhet inom service

Om företaget
Vi erbjuder:
* Tjänst på 80-100%.
* Lön enligt kollektivavtal.
* Friskvård, försäkringar och pension.
* Utvecklingsmöjligheter i ett stort, globalt företag.
* Fräscha lokaler i Göteborg nära till kollektivtrafik, närmaste hållplats Hjalmar Brantingsplatsen.
* Schemalagd varierad arbetstid med öppettider vardagar 08:00-20:00 och helger 08:00-18:00.

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4628