Jobbet Kundtjänstmedarbetare till Gyproc i Bålsta! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare till Gyproc i Bålsta! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Här finns chansen att agera spindeln i nätet hos ett välkänt byggföretag med produkter som är marknadsledande. Om du är en strukturerad person som har känsla för service och vana av att hantera stressiga situationer kan detta vara jobbet för dig. Start är omgående och intervjuer hålls löpande så kom in med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som innesäljare hos Gyproc kommer du agera nyckelperson i slutskedet av säljprocessen där du kommer ingå i ett härligt och serviceinriktat team om 5 personer. Gyproc prioriterar sina kunder och att dem ska få sina beställningar i rätt tid och i och med detta strävar teamet tillsammans efter att nå dagligt uppsatta deadlines. Därmed söker vi dig som har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du är effektiv och har en administrativ ådra. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där det finns väldigt goda chanser att bli överrekryterad och få en anställning direkt hos Gyproc, förutsatt att samarbetet har fungerat bra. Tjänsten är på heltid och placering är på Gyprocs huvudkontor i Bålsta.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer din främsta arbetsuppgift vara att hantera kundernas beställningar och registrera dem i SAP samt svara på kundärenden via mail och telefon. Kundernas funderingar kan vara allt ifrån frågor kring pris och leveranstider till mer tekniska problem och i de fallen för du vidare ärendet till den tekniska supporten som finns hos företaget.

Tjänsten passar dig som är van att ha många bollar i luften samtidigt och kan hantera tidspress. Vidare är det viktigt att du trivs i en varierande miljö där mycket kan hända och har ett nära samarbete med dina kollegor.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har arbetat i en kundtjänstroll tidigare
• Har god datorvana
• Har en avslutad gymnasieutbildning
• Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, både i tal och skrift

Meriterande är om du:
• Har erfarenhet av SAP
• Har erfarenhet av Microsoft Excel
• Har erfarenhet av byggbranchen

Som person är du:
• Strukturerad
• Serviceminded
• Kommunikativ

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Placering: Bålsta
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gyprocs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget
De första gipsskivorna på den svenska marknaden
importerades från England i slutet av 20-talet. 1957 började Svenska Gyproc
AB att tillverka gipsskivor i Varberg och 1964 byggdes fabriken i Bålsta. Gyproc
erbjuder bred kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens för en sund och god inomhusmiljö. På Gyproc arbetar cirka 140 anställda ochhuvudkontoret och produktion ligger i Bålsta, nordväst om Stockholm.
Läs mer här: [ Link removed ] />

Referens

15047289-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till