Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare till Familjebostäder! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare till Familjebostäder! på StudentConsulting

Kundtjänstmedarbetare till Familjebostäder!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en social och utåtriktad person med en stark känsla för service? Har du tidigare arbetat med kundtjänst via telefon? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

just nu söker vi på StudentConsulting Kundtjänstmedarbetare till Familjebostäder! Familjebostäder i Göteborg AB äger och förvaltar drygt 19 500 bostadslägenheter i Göteborg och ingår i Framtidenkoncernen, helägd av Göteborgs Stad. Familjebostäder är ett serviceföretag i boende och erbjuder ett tryggt och trivsamt boende med god service. Vår verksamhet utgår från behoven hos våra hyresgäster och fastigheter

Som Kundtjänstmedarbetare kommer du tillhöra Familjebostäders Kundserviceenhet vars uppdrag är att hjälpa deras hyresgäster på bästa sätt. Med ett telefonnummer till bolaget kommer man till deras duktiga team på en Central Kundservice. Teamet tar emot serviceanmälan och tidbokar bovärdar och andra handläggare samt ger svar på frågor om det mesta som har med boendet att göra.

Som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå utav:

• Svara på frågor och lämna relevant information till hyresgäster främst via telefon.
• Ta emot serviceanmälan
• Ordna med tidbokning med ansvarig bovärd eller handläggare

Familjebostäder arbetar med tydliga mål och är angelägna att utvecklas i syfte att kunna bemöta deras hyresgäster på allra bästa sätt. Det gör dom genom kontinuerlig uppföljning och lärande. Hos Familjebostäder är inte den ena dagen den andra lik. Genom uppstartsmöten två dagar per vecka skapar dom en utvecklande och lärande organisation. Dessutom har varje medarbetare samtalscoaching 3-4 gånger per år och personliga uppföljningssamtal löpande varje månad.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Familjebostäder. Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 07-18 beroende på samtalsvolymer och arbetsuppgifter, du har även möjlighet till flextid. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service och trivs med telefon som arbetsredskap. Du tycker det är roligt med kundservice och vill ge den bästa servicen även vid pressade situationer och med högt tempo. Rätt person för tjänsten drivs av resultat och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden i fokus och strävar målinriktat för att varje kontakt med hyresgästen ska uppfattas som ett positivt och professionellt bemötande.

Vidare ser vi att du har:

• Som lägst en treårig gymnasieutbildning
• Erfarenhet av kundtjänst via telefon.
• God administrativ förmåga samt mycket god datorvana
• Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du:

• Behärskar ytterligare något annat språk
• Har erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen t.ex. som uthyrare, bovärd eller liknande.
• Har erfarenheter inom uthyrning, hyresjuridik eller liknande

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

(Som ett nästa steg i rekryteringsprocessen kommer du att få göra två arbetspsykologiska tester: 'Arbetsrelaterat beteende' + 'Induktiv slutledningsförmåga'. Du finner dessa två tester på din profil under fliken tester. Det går bra att göra testerna redan nu, dock är det inget krav för att söka tjänsten)

Sökord: Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Telefon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61145