Jobbet Kundtjänstmedarbetare till Falkenberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänstmedarbetare till Falkenberg publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Falkenberg

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Lernia Bemanning söker för kunds räknings en serviceinriktad medarbetare till kundtjänst och reception. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund som är belägen i ett av de centrala närområdena till Falkenberg.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare är ditt främsta mål att skapa och bibehålla goda kundkontakter samt ge kunnig och professionell service kring företagets produkter och tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att bemöta kunder via telefon, mejl, chatt eller över disk. Något som också varvas med administrations- och registreringsarbete. Ditt främsta arbetsverktyg kommer vara dator och telefon och fokus kommer ligga på att bidra till en positiv helhetsbild av företaget och dess produkter och tjänster.

Formell kompetens

Lernia söker dig som har erfarenhet av arbete inom kundtjänst och/eller receptionsarbete och har god vana av att hantera administration och kundkontakter. Vi ser ett stort värde i att du har arbetat med ovan beskrivna arbetsuppgifter sedan tidigare och behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en positiv, social och serviceinriktad person som gillar att knyta nya kontakter och ge service i toppklass. Du har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du trivs i samarbetet med andra, är flexibel och finner dig snabbt i nya situationer, har god datorvana och uppskattar variation.  

Passar detta in på dig? Ansök redan i dag!

Anställningsform/ omfattning/ tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Falkenberg

Tillträde 

Enligt överrenskommelseInformation

Har du frågor om tjänsten når du mig på: lena.sagstromjessica.andersson@lernia.se
Alla ansökningar görs direkt via annonsen på www.lernia.se
Inga ansökningar tas emot via mail.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

51798

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till