Jobbet Kundtjänstmedarbetare till företaget i rörelse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare till företaget i rörelse publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Join the movement! Tycker du att livet är roligare när det rör på sig samtidigt som du vill dryga ut studentkassan? Då kan jobbet på Stadium som kundtjänstmedarbetare vara något för dig! Här får du som är student chansen till ett långsiktigt extrajobb med mycket kundkontakt. Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Academic Work söker för Stadiums räkning en kundtjänstmedarbetare till deras kontor i Norrköping som kan arbeta extra på sidan av studierna. Här blir du en del av ett team som samarbetar och har roligt tillsammans på ett internationellt företag i framkant.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stadium. Uppdraget kommer att vara på deltid och vara långsiktigt där du arbetar på sidan av dina studier till du tar examen, så länge det känns bra för båda parter. Start för uppdraget kommer att vara i mitten på augusti 2019.

Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att ta emot inkommande samtal och mail från Stadiums kunder. Passen är vanligtvis på 3-8 timmar och förlagda mellan 9-20 på vardagar eller 10-18 på helger. Till en början kommer du att få upplärning på ca 20 timmar för att få en förståelse för hur frågor besvaras och vilket språk som används mot kunderna.

Tjänsten passar dig som är student med ett flexibelt schema och har ett intresse av att bemöta olika typer av kunder. Det är viktigt att du ser långsiktigt på denna tjänst under din studietid och har möjlighet att arbeta ca 10-12 h/veckan.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom något serviceyrke, det är meriterande om du arbetat inom kundservice tidigare
• Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du har både telefon- och mailkontakt med kunder
• Är student på en eftergymnasial utbildning på minst 50 % och har minst två år kvar på dina studier.

Som person är du ansvarstagande, drivs av att utvecklas och att hela tiden komma framåt. Det krävs att du är flexibel och snabbt kan ändra dig efter förändrade förutsättningar. Vidare är du serviceminded och trygg i dig själv när det kommer till att fatta beslut och göra det som passar kunden bäst. När det kommer till kundkontakt bemöter du alla på ett trevligt sätt oavsett vad ärendet gäller.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Mitten på augusti 2019
• Omfattning: Deltid, 10-12 h/v
• Placering: Norrköping, centralt
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stadiums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget
Stadium är en internationell koncern med huvudkontor i Norrköping. Företaget arbetar med försäljning inom sport och sportmode i såväl fysiska butiker som online och har som mål att inspirera till en aktiv livsstil.

Referens

15023917-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till