Jobbet Kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Uppsala! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Här har du extrajobbet som ger dig chansen att lära dig allt om insekters livscykler, samtidigt som du får ge värdefull service och hjälpa privatkunder och företag till en skadedjursfri miljö. Är du student och vill sysselsätta dig med ett kommunikativt extrajobb?


Om tjänsten
Academic Work söker för Anticimexs räkning en student på deltid till deras kundtjänstteam.

Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag från skadedjur både nationellt och internationellt. Är du intresserad av att få förmånen att skapa en inblick i hur skadedjur och deras cykler ser ut? Detta är ett deltidsjobbb under terminerna, men där vi gärna ser att man arbetar heltid under sommaren.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex.

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare kommer du främst ta emot samtal från inringande kunder och göra bokningar i Anticimex system. Detta är en tjänst där du får kombinera din serviceinriktade förmåga med din administrativa.

Du kommer till exempel att:

• Ta emot ärenden och boka tid för saneringar
• Hantera mejl och post
• Skriva protokoll och föra statistik för kunder

Vidare kommer du även att hjälpa till med fakturering och annan typ av registrering. Beroende på hur trycket ser ut i sommar kan det även tillkomma andra arbetsuppgifter såsom påfyllning av preparat och lagerhållning.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som är student och vill jobba serviceinriktat på ett företag som gör skillnad.

• Är studerande på eftergymnasial nivå
• Har systemvana och lätt att sätta sin in i nya program

I denna roll kommer du få träffa kunder fysiskt då de vissa gånger kommer och hämtar preparat på plats - vilket ställer krav på din direkta serviceförmåga. Som person är du kommunikativ och tycker om att hjälp andra. Du har en verbal förmåga att prata med folk och eventuellt har du ett intresse för insekter. Som kundtjänstmedarbetare kommer du ansvara för att du bokar in uppföljningar hos kunder längre fram i tiden, vilket betyder att du är ansvarstagande och noggrann som person.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Långsiktigt, cirka 2 dagar/vecka samt heltid under sommaren
• Placering: Uppsala
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen

Information om företaget
Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Deras drygt 3 500 medarbetare skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer inom områdena skadedjur, livsmedelshygien, byggnadsmiljö, energi och brandskydd. De omsätter drygt 3,3 miljarder kronor och finns i 14 länder. Anticimex har haft en obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till vidare expansion.

Referens

15033377-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till