SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare/support i Göteborg jobb i Trollhättan på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Kundtjänstmedarbetare/support i Göteborg på Uniflex

Kundtjänstmedarbetare/support i Göteborg

Uniflex Trollhättan, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vår kund är den största i kundtjänstbranschen världen över och vi söker nu nya medarbetare, ett välkänt energiföretag i Sverige där du kommer att supporta deras kunder i energifrågor.

Kunden satsar mycket på sina anställda och det erbjuds goda karriär- och utvecklingsmöjligheter i en härlig arbetsmiljö som präglas av mycket energi bland många härliga kollegor och roliga aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen!

Om tjänsten
Du kommer att besvara inkommande samtal och mejl ifrån bolagets kunder där du kan få frågor kring exempelvis kundens avtal, faktura eller support vid ett avbrott. I samband med detta arbetar du även med merförsäljning som en del av servicen – alltså är du lyhörd i samtalen, ser kundens behov och syr ihop en passande lösning för denne.

Arbetstider: Efter utbildningen kommer du att bli schemalagd månadsvis på 80-100% där du jobbar varierande arbetstider, vardagar, förlagda någon gång mellan kl. 8:00 - 18:15.

Vem är du?
För att lyckas i din roll kommer arbetet att inledas med en betald utbildning. Du kommer få lära dig allt om bolagets produkter och tjänster samt hur du jobbar med kundhantering på topp! Detta innebär att det inte finns några krav på tidigare förkunskaper utan stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och som alltid sätter kunden i fokus. Du vet hur du formulerar dig på bästa sätt och kan anpassa detta gentemot olika kundgrupper.

Du jobbar här mot uppsatta mål inom kundnöjdhet och effektivitet, därför ser vi att du drivs av att ha något att sträva mot och gör alltid ditt bästa för att nå dit, även i stressiga situationer!

Vidare behärskar du det svenska språket i tal och skrift samt anser dig själv vara datavana.

Känner du igen dig?
Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60473