Jobbet Kundtjänstmedarbetare som talar norska, finska eller danska sökes till kund i Gävle har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare som talar norska, finska eller danska sökes till kund i Gävle publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Gävle

Arbetsbeskrivning


Vi söker flera kundtjänstmedarbetare som behärskar något eller flera av våra nordiska grannspråk för ett konsultuppdrag till vår kund i Gävle. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca. 6 månader, med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer under uppdraget vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare arbetar du för att hjälpa privatkunder över telefon, mail och chatt. Det innebär att du tar ägandeskap för kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Kunderna ska alltid få ett trevligt personligt bemötande. Att leverera Nordens bästa kundservice är ett tydligt mål för arbetsgivaren, vilket gjort dem ledande på marknaden!

Vem är du?
För att trivas på arbetsplatsen är du en flexibel och prestigelös medarbetare som tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du drivs av att utvecklas. Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.

För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du:
•Är serviceinriktad och alltid strävar efter att ge det lilla extra till kunden
•Är målinriktad och drivs av att se resultat i ditt arbete
•Har förmåga att hantera flera saker samtidigt och kan behålla lugnet i stressiga situationer
•Har en personlig mognad och god kommunikationsförmåga

Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt något av våra nordiska grannländers språk.

Om verksamheten
Arbetsgivaren är ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas är detta rätt arbetsplats för dig! Här har du goda chanser att avancera i din karriär, så länge du visar vilja och engagemanget finns inget stopp.

Referens

57436

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till