Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare sökes till Vinoteket.com ApS! job in Stockholm at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Kundtjänstmedarbetare sökes till Vinoteket.com ApS! på StudentConsulting

Kundtjänstmedarbetare sökes till Vinoteket.com ApS!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en kundinriktad person med erfarenhet inom serviceyrket sedan tidigare? Vill du vara del av en arbetsplats med positiva samt engagerade kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Vinoteket.com ApS är en ledande e-handlare av vin och erbjuder hemleverans av viner från hela världen. Bolaget startade 2012 och erbjuder viner i alla prisklasser och förenklar för konsumenten vid import, administration av skatter samt hemleverans.

Vi söker just nu en kundtjänstmedarbetare som ska stötta upp Vinotekets kundtjänstavdelning med diverse serviceärenden. Du kommer att ha kontakt med privatpersoner per mail samt över telefon. Tjänsten innebär att arbeta med uppgifter berörande ersättningar, justeringar samt leverans-, faktura och produktfrågor. I rollen kommer du även att arbeta mot flertalet externa leverantörer vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar för Vinoteket.com ApS. På grund av rådande pandemi sker allt arbete på distans. Uppdraget förväntas starta vecka 28 och är ett långsiktigt behov. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Elin, ansvarig rekryterare på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har arbetat inom kundtjänst, alternativt inom serviceyrket sedan tidigare. Som person är du tålmodig, proaktiv i ditt arbetssätt samt har en förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Rollen kräver att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du trivs i en roll med högt tempo som kräver att du är självständig i ditt arbetssätt. Vidare har du en positiv inställning och en god kommunikativ förmåga. Det är meriterande om du har ett vin- och dryckesintresse.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Kundtjänstmedarbetare sökes till Vinoteket.com ApS!
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Junior Hr Advisor till Vattenfall
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
HR-Personal för kommande uppdrag
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57993