Jobbet Kundtjänstmedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kundservicemedarbetare till ledande Telekombolag

Har du ett stort intresse för service och är redo för nästa utmaning? Söker du en långsiktig tjänst där du får möjlighet att ta egna beslut och utvecklas? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en positiv, ödmjuk och beslutsam person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Passa då på att söka till rollen som Kundservicemedarbetare redan idag! I denna roll kommer du att ingå i ett engagerat team som tillsammans ansvarar för att hjälpa de största företagskunderna på detta spännande Telekombolag.

Arbetsgivare: Randstad AB.

Läge: Huvudkontoret i Kista.

Omfattning: Heltid. Fast schema, vardagar kontorstider.

Start: 2 september 2019, vid god prestation är intentionen att efter ca 3 månader bli anställd direkt hos kunden.

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att ansvara för att ge administrativt stöd och support via mejl och telefon till företagskunder. Du och ditt team ansvarar tillsammans för en specifik grupp av kunder och säkerställer att alla ärenden blir lösta på bästa möjliga sätt från start till mål. Det är viktigt att du trivs med att ta mycket ansvar och med att fatta egna beslut. Du sitter i ett lugnt och öppet kontorslandskap vilket bidrar till en härlig gemenskap!

För att du ska få de bästa förutsättningarna och för att lyckas i din roll startar tjänsten med en betald utbildning under tre veckor. Hos kunden blir du en viktig pusselbit i en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla och högt engagemang. Du får möjlighet att växa i din roll och för rätt person finns många spännande karriärvägar.

Kvalifikationer för tjänsten:

Tidigare erfarenhet av kundbemötande, gärna från kundtjänst, telefonväxel eller callcenter.

Lättlärd i olika system samt en god datavana.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Tillgänglig att kunna starta 2 september 2019.

Ingen semester/ledighet planerad under de första 3 månaderna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven, självständig och ansvarsfull. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem. Du är trygg i dig själv och vågar ta beslut samt driva på och ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor och tycker om en öppen och ärlig kultur som månar om kvalitet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-08-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: mimmi.hogman@randstad.se

Referens

201223178

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till