Jobbet Kundtjänstmedarbetare sökes till internationellt bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare sökes till internationellt bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Har du viss erfarenhet av kundtjänst/supportarbete sedan tidigare? Är du dessutom snabblärd, driven, självgående? Då har vi uppdraget som kundtjänstmedarbetare för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en medarbetare till deras 1st line support. Du kommer vara en del av ett team om 6 personer som svarar på inkommande svenska, norska, danska och engelska samtal och mail gällande leverantör-& kundreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer dels bestå av;
- Kundreklamationer
- Faktureringsfrågor
- Påminnelser
- Besvara frågor kring leverantörsfaktureringssystemet
- Hantera avvisade Kund e-fakturor
- Flytta utredningsärenden till 2nd line

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund i deras nyrenoverade kontor i Solna. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som beräknas starta omgående fram till 31/1 med stor chans till förlängning. Kontorstider tillämpas, cirka 07.30-16.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig med viss erfarenhet av arbete inom kundtjänst/support sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom redovisnings och bokföring men det viktigaste för vår kund är att du har ett stort intresse för tjänsten och ekonomirelaterat arbete. Som person är du snabblärd, driven, självgående med god samarbetsförmåga. Vidare har du mycket god förståelse för svenska och engelska och behärskar Office-paketet. Mycket meriterande med kunskap i danska och norska språket. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urvalet och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54622

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till