Jobbet Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till SUEZ Recycling i Saltsjö- boo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till SUEZ Recycling i Saltsjö- boo! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad och social person? Vill du arbete som kundtjänstmedarbetare på ett företag inom miljö- och återvinningsbranschen? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

SUEZ Recycling AB (fd Sita) är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med sina 1100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder de effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare på heltid som vill arbeta hos SUEZ Recycling i Saltsjö-Boo.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta inom tjänsten container, bygg och storsäck och kommer huvudsakligen arbeta med följande arbetsuppgifter:

-Inkommande samtal och svara på kunders frågor
-Orderhantering och orderuppföljning
-Fakturafrågor över telefon och mail

Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos SUEZ Recycling vars kontor ligger i Saltsjö-Boo. Denna tjänst är på heltid med arbetstider måndag – torsdag 07.30-16.30 och fredag 07.00-16.00. Detta uppdrag inleds med en provanställning på 6 månader och beräknas löpa vidare till årsskiftet 2021.

Detta söker vi:

Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning. Har du tidigare arbetat som kundtjänstmedarbetare är detta meriterande för tjänsten men inget krav. Som person ser vi att du är serviceminded, lösningsorienterad och noggrann då du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och är självgående i ditt arbetssätt. Vidare är du social och har lätt för att skapa goda kontakter. Vi söker dig som är stresstålig och trivs att arbeta när det händer mycket. För att passa in i denna tjänst är det viktigt att du drivs av eget ansvar och är nyfiken för att snabbt kunna lära dig arbetsuppgifterna. Vi söker dig som är och tycker om att arbeta med telefon som redskap.

Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51826

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till