Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare sökes omgående till Epassi! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare sökes omgående till Epassi! på StudentConsulting

Kundtjänstmedarbetare sökes omgående till Epassi!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du arbeta i en roll som innefattar kundkontakt och service? Är du stresstålig, positiv och duktig på att förmedla information på ett tydligt sätt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Epassi är Nordens ledande mobilbetalningslösning för personalförmåner och har idag mer än 1,5 miljoner användare i Norden – 595 000 av dem i Sverige.

Epassi söker nu en kundtjänstmedarbetare som kommer stötta upp deras kundserviceavdelningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att ta emot inkommande ärenden per mejl och telefon gällande friskvårdsförmåner. Du kommer arbeta i en föränderlig miljö där alla dagar kan se olika ut. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Kundservice via mejl
- Kundservice via telefon
- Posthantering

Du kommer att arbeta som konsult hos oss på StudentConsulting, vilket innebär att du är anställd via oss men arbetar hos vår kund Epassi. Du kommer bli en del av ett härligt kundtjänstteam där man ställer upp för varandra. Arbetstiderna är förlagda heltid 8-17, där uppdraget förväntas starta upp omgående och löpa fram till sista mars, med möjlighet till förlängning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det meriterande och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Du har en god system- och datavana. Det är av stor vikt att du känner dig bekväm med att ta telefonsamtal med kunder.

Som person är du serviceminded och kommunikativ. Du tycker om att hjälpa andra, är stresstålig och självgående i ditt arbetssätt. Du är lösnings- och detaljorienterad och motiveras av att arbeta gentemot tydliga mål. Du är även analytisk och noggrann samt såklart en stjärna på kundbemötande!

Låter det som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61273