Jobbet Kundtjänstmedarbetare på heltid till PostNord i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare på heltid till PostNord i Västerås publicerad av PostNord Sverige AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Söker du efter ett arbete där du dagligen har kundkontakt? Är du en mästare på problemlösning och gillar högt tempo? Värderar du laganda och sammanhållning på en arbetsplats? Då tror vi att du är rätt person för oss!


ansvarsområde.

I tjänsten som kundservicemedarbetare är din huvudsakliga uppgift att ta emot inkommande samtal från privatpersoner och administrera i system. Du är behjälplig i frågor gällande såväl brev som paket för att exempelvis spåra försändelser, lägga reklamationer eller svara på frågor om PostNords produkter och tjänster.

En del av det dagliga arbetet på kundservicen innebär stundtals hög belastning i telefonin med köer och stor variation på de inkommande samtalen. Förståelsen för att varje kund är unik och viljan att ge femstjärnigt bemötande i varje ärende är därför central i rollen som kundservicemedarbetare. Mot bakgrund av detta tror vi att rätt person har förmågan att plocka fram en stresstålig, målmedveten och framåtlutad sida såväl som en god lyssnare med ”utanför boxen-tänk”. För oss är grundregeln given: kunden har alltid rätt. Vi hoppas att du också delar den uppfattningen.

Då arbetsuppgifterna utförs framför datorskärmen har du heller inga problem med att låta hjärnan vara aktiv istället för benen under dina arbetsdagar. Konsten att bemästra många bollar i luften är vardagsmat i den här rollen och något du kommer ha stor nytta av.


arbetstider.

Start: Under våren 2020
Omfattning: Heltid
Ort: Västerås
Lön: Fast månadslön + lojalitetsbonus
Arbetstider: Måndag-fredag med varierande arbetstider mellan kl 07:45 och 19:15


kvalifikationer.

• Fullständiga gymnasiebetyg eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i både svenska och engelska
• Meriterande är om du har erfarenhet av service och/eller sälj


ansökan.

Låter det intressant? Ansök redan idag så kontaktar vi dig. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Referens

201274956

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till