Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare med fokus på nykundsbearbetning till Vardagsfrid jobb i Sundbyberg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare med fokus på nykundsbearbetning till Vardagsfrid på Academic Work

Kundtjänstmedarbetare med fokus på nykundsbearbetning till Vardagsfrid

Academic Work Sundbyberg, Stockholms län Heltid
Är du Vardagsfrids nästa kundtjänstmedarbetare som vill fokusera på nykundsbearbetning och vara en del av deras fortsatta tillväxtresa? Gillar du att fungera som spindeln i nätet med många olika kontaktytor och drivs av att arbeta mot tydliga mål? Vardagsfrid sökerde nu en till person till deras sälj och kundserviceteam i Sundbyberg. Varmt välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Vardagsfrid grundades 2012 av Torkel Kristoffers med visionen att frambringa en integrationsskapande arbetsplats i kombination med en stark affärsidé. De har blivit utsedda till gasellbolag tre år i rad och finns nu på 4 orter runt om i Sverige, med planen att göra en ordentlig tillväxtresa de närmsta åren. Med innovativa digitala verktyg och hög kvalitet är Vardagsfrid ett bolag där ca. 150 medarbetare med 30 olika nationaliteter trivs och ser till att bolaget växer. Du kommer att tillhöra ett kundserviceteam om sex personer där ditt fokus kommer att vara att bearbeta nya och potentiella kunder, både b2b och b2c. Däremot sker mycket av arbetet tillsammans med hela kundserviceteamet men även kollegor från andra funktioner inom bolaget.

Såhär berättar Elin, som är en del av kundserviceteamet;

Det som fick mig att börja hos Vardagsfrid var möjligheten att växa professionellt och att arbeta i en roll där jag får ta mycket ansvar. Kundservicevärlden kan ibland vara ganska hierarkisk men här är vi istället navet i allt vi gör och man får vara med och påverka. Stämningen här är också väldigt bra, vi har nära till skratt och det är en mjuk jargong med en sammansvetsad känsla. Enligt mig är Vardagsfrid en fantastisk arbetsplats och jag har inte ångrat en sekund att jag började här!

Arbetsuppgifter
En vanlig arbetsvecka är varierande och rollen innebär att ta kontakt med potentiella kunder, ge dem information om oss som företag och vad vi kan erbjuda, göra mailutskick och även samarbeta med de andra i kundtjänstteamet fortsätter Elin.

Du kommer exempelvis

* Kontakta potentiella kunder för att presentera Vardagsfrid och ta in leads
* Gå igenom digitala formulär från potentiella kunder
* Göra uppföljningar med tidigare kunder
* Samarbeta med såväl kundserviceteamet som driftorganisationen för att utveckla säljorganisationen i sin helhet

Du erbjuds
* Fast lön, goda förmåner och kollektivavtal

* En arbetsplats där det är nära till beslut och du kommer ha goda möjligheter att utveckla och påverka arbetsprocessen inom säljorganisationen

Vi söker dig som

* Har en avslutad gymnasieutbildning
* Har något eller några års erfarenhet inom försäljning och service
* Har vana av att använda telefonen som arbetsredskap
* Är van att arbeta i flera olika system
* Meriterande är om du tidigare har arbetat i Hubspot
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Vidare tror vi även att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål då du i denna roll kommer att mätas mot budget, skapa prognoser och utveckla säljstrategier. Och såklart lockas du av att få vara med på Vardagsfrids fortsatta tillväxtresa!

De personliga kompetenser vi kommer lägga särskild vikt vid är:

* Samarbetsförmåga
* Flexibel
* Resultatinriktad
* Ansvarstagande

Övrig information
Start: Omgående/Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Sundbyberg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vardagsfrids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Vardagsfrid skapar lönsamhet genom att leverera bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande jobbintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer övervinns. Vardagsfrid är ett värderingsstyrt bolag med ledorden respekt, ansvar och kvalité. Vardagsfrid startade 2012 med en vision om att bidra till ökad integration och ett mer tolerant samhälle.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060144-SE