Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundtjänstmedarbetare med erfarenhet av transportledning till Skånska Högtrycksspolarna AB jobb i Kristianstad på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundtjänstmedarbetare med erfarenhet av transportledning till Skånska Högtrycksspolarna AB på Lernia

Kundtjänstmedarbetare med erfarenhet av transportledning till Skånska Högtrycksspolarna AB

Lernia Kristianstad, Skåne län Heltid

Kundtjänstmedarbetare med erfarenhet av transportledning

Är du en kundfokuserad, strukturerad och ansvarsfull person som drivs av att vara en viktig kugge i ett maskineri? Vill du vara en del av kundsupporten inom ett expansivt och spännande företag? Då kan jobbet på kundtjänst hos Skånska Högtrycksspolarna AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om Företaget

Skånska Högtrycksspolarna AB ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB. Tillsammans med våra systerbolag är vi heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi finns på flera orter runt om i Sverige. Inom koncernen finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem. 

Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och dessa bör kännas naturliga även för dig.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du framför allt att ta emot inkommande beställningar från kunder, både företag och privata, via e-post och telefon. De här beställningarna planerar du och bokar sen ut hos våra tekniker. Tjänsten innefattar även uppföljning av utförda jobb samt återkoppling till kund. Du kommer att tillhöra kundtjänst, där det i nuläget arbetar två personer. Lokalerna är fräscha, trivsamma och belägna i Ovesholm, utanför Kristianstad.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som framför allt är kundfokuserad, strukturerad och ansvarsfull i de arbetsuppgifter du tar dig an. Eftersom det är av stor vikt att rutterna för våra tekniker optimeras så effektivt som möjligt är tidigare erfarenhet av transportledning viktig. Du trivs med ett högt arbetstempo och har även erfarenhet av kundsupport och administrativt arbete. Vi ser också att du är en positiv, engagerad och organiserad person som är mån om att göra ett bra jobb.

Information

Dina arbetstider är  måndag - fredag 07.00-16.00. Var tredje vecka arbetar du måndag - torsdag 06.30-16.00 och fredag 06.30-13.30

Startdatum enligt överenskommelse.
Tjänsten är ett vikariat, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Lernia Bemanning AB för Skånska Högtrycksspolarna ABs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Skånska Högtrycksspolarna AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på  Lernia Bemanning AB, Linda Nilsson tel. 0722-546599 eller via e-post: [ Email address blocked ] .

Vi ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 175492