Jobbet Kundtjänstmedarbetare inom de nordiska språken sökes till företag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänstmedarbetare inom de nordiska språken sökes till företag i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Talar du svenska och ytterligare ett nordisk språk? Brinner du för kundservice och försäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Ansök redan idag, då vi kallar till intervjuer löpande!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu kundtjänstmedarbetare till företag i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vår kund arbetar med flertalet stora och välkända varumärken, vilket innebär att det finns möjlighet till variation i vilka uppdragsgivare/projekt du kan komma att arbeta inom.

Vi söker nu dig som kan, förutom flytande svenska, minst ytterligare ett av de nordiska språken- finska, danska eller norska. Denna tjänst innebär ett spännande och roligt heltidsjobb där du arbetar som kundtjänstmedarbetare och hanterar inkommande samtal och mail. Det är en stor fördel om du har ett intresse för försäljning, då detta kan bli aktuellt för vissa projekt.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse. Behovet beräknas pågå tillsvidare, för rätt person finns chans att gå över till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ansvarsfull och brinner för att göra kunderna nöjda i alla lägen. Vi vill att du är målinriktad och att även framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat och effektivt.

Andra krav för tjänsten:
Flytande svenska i tal och skrift
Flytande Norska/Danska/Finska i tal samt gärna i skrift
Har gymnasiekompetens, meriterade om du innehar universitetsstudier.
Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via StudentConsultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45805

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till