Jobbet Kundtjänstmedarbetare i Östersund sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare i Östersund sökes! publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Östersund

Arbetsbeskrivning

StudentConstulting söker medarbetare åt vår kund inom IT/telefoni! Du kommer på ett serviceinriktat sätt svara på inkommande samtal och mail tillsammans med ditt team. Vill du även jobba på en modern arbetsplats med fast lön och provision? Sök idag!

Information om uppdraget:

Anställningen börjar med en betald utbildning som ger dig kunskap inom försäljning och service. Försäljning är en naturlig del av varje samtal, därför är det viktigt att du är intresserad och vill utvecklas!

På arbetsplatsen arbetar du mot tydliga mål, dessa följs kontinuerligt upp av din teamledare. Arbetet kan variera då du tar emot samtal och mejl både inom TV, bredband och telefoni. Utvecklingsmöjligheter finns för dig som är driven, vi vill se dig lyckas!

Detta är en deltidstjänst på 50-100%, vilket ger dig goda möjligheter att påverka dina arbetstider själv.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en serviceinriktad problemlösare med intresse för sälj! Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. Du är lyhörd, flexibel och drivs av att göra dina kunder nöjda.

StudentConsulting rekryterar löpande åt vår kund, så sök redan idag

Sökord: Sälj, Service, Helpdesk, Kundtjänst, Kundservicemedarbetare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55114

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till