Jobbet Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du alltid ett starkt kundfokus och trevligt bemötande? Är du student? Har du skinn på näsan och har ett starkt tävlingsfokus? Sök då detta jobb inom kundtjänst redan idag!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi resultatorienterade, serviceminded, mogna och erfarna kundtjänstmedarbetare för detta sommarjobb som sträcker sig juli-augusti. Arbetsuppgifterna innebär att du svarar på inkommande samtal från både privat- & företagskunder där frågorna är av mycket varierad karaktär. Du måste vara flytande i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska mycket väl.

Arbetstiderna är varierande där ena veckan är kontorstider och den andra veckan slutar du kl 19.00. Helgjobb kan förekomma. Under sommaren förväntas du arbeta heltid och inte ha någon semester inplanerad.

Kravet är att du är student på minst 50 % på antingen universitet, högskola, komvux eller liknande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta vid sidan av det. Chans till förlängning efter sommaren är god så länge du uppfyller kundens mätningar inom exempelvis kundnöjdhet, antal samtal samt hög effektivitet. Vid förlängning på detta uppdrag måste du kunna arbeta och vara tillgänglig två dagar i veckan plus varannan helg vid sidan av dina studier.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Vi går igenom ansökningar löpande och kommer tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt kandidater.

Detta söker vi:

Vi söker konsulter som inte räds för att möta missnöjda eller arga kunder och som vet hur de bör handskas på ett professionellt och serviceinriktat. Det sätt för att kunna generera bästa möjliga resultat samt kundnöjdhet. Du bör vara trygg och säker i din roll som kundtjänstmedarbetare samt kunna hantera olika typer av människor. God kommunikation är av hög vikt. Att du även älskar att tävla mot både dig själv och andra är A och O för att lyckas i denna roll.

Har du jobbat inom kundtjänst eller annat serviceyrke är detta starkt meriterande. Vi hoppas på att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43455

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Transportkoordinator till Yara Malmö Academic Work
Vi söker lärare till Sfi! Malmö Malmö Stad
Drupalutvecklare till Axis.com Lund Axis Communications
Säljare hushåll - Elgiganten Hässleholm Hässleholm Elgiganten AB
Kassapersonal Elgiganten Hässleholm Elgiganten AB
Lärare i Engelska Malmö Malmö Stad
Full-stack .NET Developer - Malmo Malmö Nigel Frank International
Mjukvaruutvecklare i .NET Lund Nigel Frank International
Account Manager till Xllnc Advise Recruitment AB Malmö Xllnc advice recruitment AB
Vi söker en servicedeskmedarbetare Halmstad Maxkompetens
INFOTAINMENT WIZARD TO KOENIGSEGG Ängelholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till