Jobbet Kundtjänstmedarbetare / Kundtjänst / Kundservice har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare / Kundtjänst / Kundservice publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en lättlärd person som trivs i en roll där du får hjälpa kunder? Är du dessutom en positiv och driven person som har möjlighet att starta omgående på heltid? Sök tjänsten idag!

Om företaget

Bravura söker nu kundtjänstmedarbetare till ett elnätsbolag i Nacka. Bolaget är sedan 1952 kommunalägt och ingår i en lokal koncern. Deras primära uppgift är förvaltning och drift av elnät. Idag har bolaget cirka 35 anställda och personalen består av bland annat elmontörer, tekniker och kundtjänstmedarbetare. Företaget präglas av ett härligt arbetsklimat med familjär stämning.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal och mail från företagets kunder. Som kundtjänstmedarbetare får du möjlighet att arbeta i en förmånlig organisation med fokus på hög service. På företagets kundtjänstavdelning arbetar du tillsammans med trevliga och ambitiösa medarbetare.

Formella krav

• Avslutad gymnasieexamen • Minst 1 års arbetslivserfarenhet, med fördel inom service • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska Vi söker dig som har lätt för att förmedla service över telefonen och arbetar dedikerat med noggranna lösningar gentemot kunderna. Vidare ser vi att du är trygg i dig själv och tar dig an nya arbetsuppgifter på ett självsäkert och enkelt sätt. I din arbetsroll är du flexibel och effektiv och du är van att arbeta med tydlig dialog, både över telefon samt i skrift. Slutligen ser vi att du är en person som arbetar strukturerat och har en förmåga att driva på processer framåt själv.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Nacka, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Kundservice, heltid, kundtjänst, service, nacka, kunder, stockholm, mail, telefon

Referens

2475901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till