Jobbet Kundtjänstmedarbetare, ingen tidigare erfarenhet krävs har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänstmedarbetare, ingen tidigare erfarenhet krävs publicerad av Recruitive AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Vi söker efter dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare. Ingen tidigare erfarenhet krävs och vi letar efter dig med rätt engagemang. Gillar du att prata? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare kommer du jobba med inkommande samtal och mail från kunder. Frågor som du kan hjälpa till med är:
- Fakturafrågor
- Abonnemangsfrågor
- Enklare teknisk support

Din profil
Vi letar efter ditt engagemang! Vi tror att du vill utvecklas på din arbetsplats och arbeta i ett härligt team. Vi tror att du är social, utåtriktad och gillar att ta egna initiativ. Recruitive tar din personlighet på allvar.

Om företaget
Vi erbjuder dig upp till 7 veckors utbildning på plats, utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag, central arbetsplats i Göteborg.
Sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare redan idag! Urval sker löpande.

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Referens

2765

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till