Jobbet Kundtjänsthandläggare till Uppsala Vatten & Avfall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänsthandläggare till Uppsala Vatten & Avfall publicerad av Uppsala Vatten & Avfall AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du jobba med kundservice och kommunikation i en framtidsbransch för ett hållbart Uppsala? Nu behöver vi bli fler och söker dig som har stor vana av att arbeta i professionell kundtjänst och har ett konstruktivt och utvecklingsorienterat förhållningssätt. 

Vi är ett team på sex personer som arbetar tillsammans i högt tempo och med glatt arbetsklimat. Vi hjälps åt med svåra ärenden och försöker alltid gå på lösning. Vår verksamhet är lagreglerad och vi är ödmjuka inför det faktum att våra kunder oftast inte kan välja om de vill vara kund eller inte. 


ansvarsområde.

Vi svarar på frågor, lägger ordrar, fakturerar och hanterar alla andra aspekter av att vara kund hos oss. Arbetsuppgifterna är varierande och kvalificerade. Kanalerna in till oss är besök, e-post, telefon, webb och snart chat. Under pandemin arbetar vi i huvudsak hemifrån men det mesta av introduktionen sker på vårt moderna kontor på Virdings allé 32B.

Kundtjänst tillhör avdelningen för marknad och kommunikation och du blir en del av vårt team som består av sex medarbetare. Du kommer också att samarbeta nära med våra kommunikatörer och webbansvarige samt handläggarkollegor.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet från kontaktcenter eller kundtjänst. Troligen känner du att du vill utvecklas med mer avancerade arbetsuppgifter och är nyfiken på en hållbar framtidsbransch. Framförallt söker vi dig som genuint brinner för service och är framsynt, lyhörd och nyfiken. 

Du behöver ha mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika system. Vi jobbar i EDP Future och använder Trio CC som växelsystem. Du är dokumenterat duktig på, och gärna välutbildad i, kundmöten både i telefon och skrift. Du behöver kunna ge ett ansvarsfullt, professionellt och förtroendeingivande bemötande.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ansökan.

Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-12-07

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [ Email address blocked ]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Referens

201313897

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till