Jobbet Kundtjänst till Swedbank Finans i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänst till Swedbank Finans i Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare till Swedbank Finans kundtjänst i Stockholm som vill jobba heltid med deras företagskunder. Sök nu!

Har du tidigare erfarenhet av service och vill jobba i en roll där nya idéer är välkomna? Trivs du med att jobba i ett tight team där du får lära dig mer om bank och finans? Jobbar du för att ge kunden en högklassig service? Nu har du chansen att få kombinera detta på Swedbank Finans i Stockholm som söker en ny medarbetare på heltid till sin kundtjänst. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare på Swedbank Finans kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingår i ett välfungerande kundtjänstteam om 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands. Här är du välkommen att komma med utvecklingsförslag för att teamet ska bli ännu starkare. 

Swedbank Finans erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige där du kommer ha en central roll för att ge den bästa servicen och arbeta aktivt med att skapa nöjda kunder. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Swedbank Finans kundtjänst kommer du att:

  • Besvara inkommande samtal och mejl från företagskunder
  • Ge support åt kunder i alla leasingrelaterande frågor rörande exempelvis drivmedelskort, försäkringar, förmåner, utläggsredovisning osv.
  • Enklare administration kring ärenden

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till 31 mars 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i rollen på Swedbank Finans tror vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst och administration
  • Drivs av att leverera service i världsklass
  • Har erfarenhet av att jobba mot mål
  • Har ett intresse för finans/leasing eller bilar
  • Har viss ekonomisk kunskap, ex. gått ekonomi på gymnasiet eller stött på det i tidigare tjänster. 
  • Ser långsiktigt på denna tjänst

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

448F0F3E77E647D0833B367D33F2E5D3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till