Jobbet Kundtjänst inom ekonomi till Wolters Kluwer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundtjänst inom ekonomi till Wolters Kluwer publicerad av TNG

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas inom kundsupport, få nyttja dina kunskaper i ekonomi och arbeta på ett företag med framstående systemlösningar?

Till vår kund Wolters Kluwer i Göteborg söker vi dig som vill arbeta med kundtjänst och kundsupport över telefon. Detta är en bra möjlighet för dig som vill arbeta med service och samtidigt få nytta av dina kunskaper i ekonomi i en professionell miljö.

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagskonsulter. Företaget erbjuder dessa kunder programvaror som underlättar och effektiviserar deras arbete, samt support och installation av tjänsterna. Det är just denna support du kommer bli en viktig del av. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor! Här får du arbeta i en ledande global koncern och på sikt kan du skaffa dig större erfarenheter inom skatt, finans och juridik.

Tjänsten ska tillsättas snarast och är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 mån med start omgående (beror på din uppsägningstid). Under introduktionen på ca: en månad är tjänsten på deltid och övergår sedan till 100%. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundsupport kommer du att arbeta med att besvara inkommande samtal från kunderna, dvs användarna (främst ekonomer) av olika ekonomiprogram. Användarnas frågora är främst kopplat till det praktiska användandet och till viss del allmänt om ekonomi och skatt. Ditt mål är att kunna ge varje kund ett gott bemötande även om du inte alltid kan hjälpa dem omgående. Tjänsten ställer höga krav på att man är effektiv på att besvara samtal och samtidigt vara lika trevlig mot varje ny kund.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Wolters Kluwer i sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer. Du kommer ingå i ett team inom support och rapportera till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag.

VEM ÄR DU?

Som sökande brinner du för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Du måste kunna förstå ekonomers fackspråk och vardag, varför vi föreställer oss att du är utbildad ekonom själv eller har tidigare erfarenhet av exempelvis redovisning, kanske som ekonomiassistent eller administratör.

Vi tror att du även har tidigare erfarenhet av någon form av kundservice, och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper, samt att du har tidigare telefonvana. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för att lära nya datorsystem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.Facklig kontaktperson: www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Referens

CC3C9136CE34458A9E47313041F02360

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Business Controller med projektinriktning till SSPA Göteborg Intenso Teknikrekrytering
Executive Assistant Göteborg SKF
Kundansvarig till Stratsys i Göteborg Göteborg Oddwork Sweden AB
Business Development Specialist Göteborg SalesOnly
Key Account Manager till NORMA Göteborg Säljpoolen
Business Developer till Gapwaves i Göteborg Göteborg Oddwork Sweden AB
Digital Specialist till Fello i Göteborg Göteborg Oddwork Sweden AB
eCommerce Konsult till CoreChange i Göteborg Göteborg Oddwork Sweden AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.