Jobbet Kundtjänst/administration till miljöfokuserat företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänst/administration till miljöfokuserat företag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att ge god service samt värnar om kunders upplevelse? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceinriktad roll så tror vi att du trivs i rollen som kundtjänstmedarbetare och administratör hos Lantz Järn & Metall i Borlänge!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Lantz Järn & Metall har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företaget

Företaget är en aktör inom avfallstjänster och köper upp överbliven metall och järn från både privatpersoner och företag för att på ett miljövänligt sätt återvinna så mycket som möjligt av detta. Arbetsmiljön består av mycket samarbete och kommunikation. Företaget har flertalet anläggningar runtom i Sverige där denna tjänst är placerad till deras anläggning i Borlänge.

Arbetsuppgifter

I Lantz mottagning bemöter du leverantörer/kunder dagligen, tar emot inkommande samtal samt sköter växeltelefonen. Utöver det sköter du in- och utvägningar av leveranser, transportplanering av leveranser från såväl leverantörer som till kunder, utföra enklare ekonomiska administrativa uppgifter såsom lättare fakturering samt ut- och inbetalningar d.v.s. underlag för bokföring.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Tidigare erfarenhet av serviceinriktad/administrativ roll • God datorvana (Office paketet) • Serviceinriktad •Erfarenhet av Visma Business är meriterande Som person är du starkt kommunikativ och trivs i servicerelaterade yrken. Du har en vana av att hantera stressiga situationer och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och har god struktur i ditt arbete med förmågan att prioritera.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Borlänge Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2832301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till