Jobbet Kundtjänst / kundtjänstmedarbetare inom finans till stor koncern har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänst / kundtjänstmedarbetare inom finans till stor koncern publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och brinner för att leverera god service? Vi söker nu serviceinriktade personer som trivs i en varierad roll med stora utvecklingsmöjligheter på ett väletablerat och marknadsledande företag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Finansbolaget bedriver verksamhet i hela Norden och erbjuder finansierings- och paketeringslösningar till moderbolagets kunder. De bidrar till ökad lönsamhet och ökad säljkraft, för såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare. Deras slagkraftiga portfölj skapar kundnytta i form av behov, funktion och pris. Tjänsten är på företagets huvudkontor i Stockholm där du får arbeta i en händelserik arbetsmiljö och erbjuds stora möjligheter att utvecklas.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du på företagets backoffice-avdelning. Arbetet är av varierande karaktär där din primära uppgift är att besvara inkommande ärenden via telefon och mail. Du arbetar uteslutande mot företagskunder och besvarar frågor kopplat till deras paketeringslösningar. Du blir en del av ett flexibelt och kundorienterat team där problemlösning och att föreslå förbättringar också är en viktig del av din roll. Därtill förväntas du ta ett stort eget ansvar för arbetsuppgifterna och samarbetet i gruppen.

Formella krav

• Gymnasial utbildning • Tidigare arbetslivserfarenhet från kundtjänst, meriterande inom bank och finanssektorn • Goda kunskaper i Excel och god systemvana • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, meriterande med finska • Meriterande med erfarenhet från finansbranschen, avtalshantering och/eller leasingadministration samt kunskaper inom intäktsstyrning och resultatpåverkan Stor vikt kommer att läggas vid personlighet i urvalsprocessen. Vi söker dig som är serviceinriktad och mån om att alltid sätta kunden i fokus. För att trivas i rollen är du snabbtänkt, logiskt tänkande och har en god problemlösningsförmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du är trygg i din yrkesroll. Vi söker dig som har ett metodiskt och proaktivt arbetssätt samt som trivs i en föränderlig miljö.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Financial Contract Specialist, ekonomi, finans, backoffice, administratör, leasing, telekom, leasingadministratör, contract, Excel, kundtjänst, kundservice, service, administratör, heltid, Stockholm

Referens

2838101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till