Jobbet Kundtjänst / kundsupport / kundservice har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänst / kundsupport / kundservice publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en roll som kombinerar ett relationsskapande och administrativt arbete? Vi söker dig som tycker det är roligt att ha kontakt med olika typer av kunder och som lockas av en självständig roll.

Om företaget

Stanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 55 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. På kontoret i Mölndal arbetar 50 personer där kundtjänstavdelningen består av 14 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare arbetar du huvudsakligen med inkommande mejl och samtal. Rollen innehåller breda kontaktytor där du hjälper såväl företags- och privatkunder som kollegor. Frågorna kan handla om leveranser och returer, krediteringar, debiteringar samt fraktbokningar. Som kundtjänstmedarbetare arbetar du på företagets nordiska huvudkontor där kundtjänstavdelningen är indelad i olika team. Nu söker vi en person till det team som supporterar företagets kunder i Sverige.

Formella krav

• Gymnasial utbildning • God dator- och systemvana, gärna erfarenhet av SAP • Obehindrad svenska i tal och skrift • Det är meriterande med erfarenhet av kundtjänst och/eller kundservice samt viss kunskap i danska Du som söker har ett intresse att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och trivs med högt tempo i ditt arbete. Du drivs av att sätta igång nya uppgifter, har en god förmåga att hantera flera parallellt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Slutligen har du förmågan att ta egna beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare i ditt arbete.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Stanley Black & Decker. Start: Enligt överenskommelse Plats: Mölndal Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: kundtjänst, kundsupport, kundservice, kundkontakt, support, service, orderhantering, order, administration, SAP, heltid, Göteborg

Referens

2455701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till