Jobbet Kundtjänst / finska / service till företag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundtjänst / finska / service till företag i Stockholm publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för service och känner att du vill utvecklas inom området? Vi söker dig som talar flytande finska och trivs i en kundbemötande och kommunikativ roll. Hos vår kund ges du möjligheten att arbeta på ett framstående företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företaget

Bravura söker för företags räkning kundservicemedarbetare och du kommer vid inledande samtal att få reda på vilket företag det är.

Arbetsuppgifter

I rollen som finsktalande kundservicemedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och mail. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och du administrerar sedan ärendena i affärssystemet. Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen. Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system. Du ingår i ett mindre team och arbetsplatsen präglas av att man har roligt på jobbet och värdesätter ett gott samarbete och teamkänsla.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Flytande i tal och skrift på finska och svenska • Erfarenhet av servicerelaterat arbete är starkt meriterande • God datorvana • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på engelska Då företaget växer och månar om den kultur som etableras internt är din personlighet och inställning mycket viktig. Du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Du är prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på utvecklas. Eftersom att företaget präglas av en positiv attityd och inställning är detta även viktigt för dig. Då inget ärende är det andra likt, bör du trivas med att lösa olika typer av problem.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att uppdragsgivaren har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och uppdragsgivaren en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: finska , kundtjänst, administration, kundservice, customer care, service, kundsupport, stockholm, support

Referens

2459301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till