Jobbet KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL FINANSBOLAG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL FINANSBOLAG publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Brinner du för kundservice och vill arbeta inom finansbranschen? Se hit!

Om företaget
Vår kund har kontor centralt i Stockholm City och finns inom finansbranschen. Vi söker nu efter deras nästa stjärna, som kommer ingå i deras kundtjänstteam. Tidigare har deras kundtjänst varit outsourcad men kommer nu att tas hem. Du kommer in i ett spännande läge där du har möjlighet att påverka din roll. Det finns även möjligheter att utvecklas inom bolaget och med tiden ta andra roller. Detta är en stor möjlighet för dig som ser en framtiden inom just finanssfären.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att ta emot inkommande frågor via både telefon och epost. Du förväntas vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Arbetet innebär även administativtjobb och sälj. Det handlar till stor del om att bidra till en god kundnöjdhet.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel och tillgänglig att börja ett nytt jobb omgående. Du har en avslutad gymnasieexamen och minst ett års erfarenhet inom kundstjänst. Du har god dator-samt telefonvana och är inte rädd att ta egna initiativ. Du brinner för kundservice, är van att hantera kunder och har inga problem att tackla även svårare samtal. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är en teamplayer och bidrar med en positiv energi!

Framgångsfaktorer
• Minst ett års erfarenhet som kundtjänstmedarbetare • God dator– samt telefonvana • Brinnande intresse för service och en stark lagspelare

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: Heltid, 100%. PLACERING: Stockholm City LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Hanna Eriksson, 072 230 99 89 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-11 Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Referens

7870

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till