Jobbet Kundsupport till Intrum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundsupport till Intrum publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu rekryterar vi en nya kollegor till Intrums team i Göteborg och vi söker dig som är serviceinriktad, ödmjuk och som vill komma till en arbetsplats med stort fokus på att hjälpa människor till en sund ekonomi. Tjänsten beräknas omgående och fortgå i 6 månader med chans till förlängning. 

OM FÖRETAGET
Intrum Sverige AB är branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster och sitter mitt i centrala Göteborg. Nu söker vi personer till rollen som kundsupport/collector med hjärtat på rätta stället till deras målmedvetna Front Office-team för ett långsiktigt uppdrag där det finns mycket goda chanser att bli anställd direkt hos Intrum. 

OM TJÄNSTEN
I din roll som kundsupport/collector är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att ta emot inkommande ärenden från slutkunder främst via samtal, men även via e-post förekommer. Som kundsupport/collector arbetar du med att hitta lösningar som ligger i linje med kunder och slutkunder. Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Några av dina dagliga uppgifter består av att:

  • Besvara inkommande telefonsamtal från slutkunder
  • Besvara e-post från slutkunder
  • Ha kontakt med myndigheter och ombud
  • Samarbeta tätt med övriga funktioner inom Intrum

Arbetstiderna är måndag till fredag och varierar mellan 08:00-18:00. Tillträdesdag omgående med två veckors introduktionsutbildning.

OM DIG
För att trivas i rollen som kundsupport/collector ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta relationsskapande med hög servicekänsla, gärna inom kundservice. Du har god vana att arbeta i Outlook och hela Office-paketet, samt förmåga att arbeta i flera system parallellt. Tjänsten innebär mycket kontakt med slutkund och därmed ser vi att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Det är meriterande om du pratar ytterligare något språk.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att människor får en sundare ekonomisk situation. För att trivas i rollen som kundsupport/collector har du ett empatiskt förhållningssätt och du trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad samtidigt som du har förmåga att arbeta effektivt då du hanterar många ärenden under din arbetsdag. Slutligen ser vi att du är en sann lagspelare med tron på att de bästa resultaten uppnås tillsammans i grupp samtidigt som det är kul på arbetsplatsen!


Se filmen om Intrum

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100 %
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Dina första sex månader kommer du att vara konsult via oss på Lernia och därefter är ambitionen att du fortsätter din utveckling som anställd direkt på Intrum.


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Fagerström, ludvig.fagerstrom@lernia.se eller Olivia Bengtsson,
olivia.bengtsson@lernia.se 
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

80134

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till