Jobbet Kundsupport till Axess Logistics i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundsupport till Axess Logistics i Göteborg publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Göteborg
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du redo att ingå i ett härligt team med hög servicekänsla och god laganda? Vår kund söker en person till deras logistik support som stöttar upp under sommaren. Företaget erbjuder sina kunder ett komplett utbud av verkstadstjänster för import av nya fordon. Genom individuellt anpassade avtal med kunder och generalagenter erbjuds kunderna hög flexibilitet och bästa service. 


Arbetsuppgifter
Som support inom logistik ingår du i ett team vars viktigaste uppgift är att säkerställa att logistikflödet av bilar som kommer till anläggningen hanteras på ett effektivt sätt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ankomstregistrering, kundorderhantering för respektive fordon, kontakt med kund om olika tillval/förändring av beställning.  Du är även ansvarig för transportbokningen av de färdiga fordonen som ska skickas till kund. Inom ditt ansvarsområde ligger även att hantera de avvikelser och problem som kan uppstå vid hanteringen av fordonen.


Bakgrund
Vi söker dig som har ett högt servicetänk och som trivs med att lösa problem. Arbetet bedrivs till största del i företagets egna datorsystem och för att passa för rollen har du mycket god datorvana och trivs med att arbeta i datorsystem. Starkt meriterande är om du tidigare arbetat i systemet AX. Du har en utbildning kopplat till logistik, IT eller teknik.  Du skriver och talar både engelska och svenska flytande och är en utmärkt kommunikatör vilket hjälper dig i dina dagliga kontakter med kunder och intern personal.


Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen som logistik support är du mycket prestigelös och trivs med att ha ett brett ansvar ihop med ditt team. Vidare är du kommunikativ och mycket serviceminded.
Vi söker dig som brinner för att lösa problem, har ett intresse av logistik och fordon samt vill arbeta i ett prestigelöst team!

Anställningsperiod:
Visstidsanställning/ Heltid/ Göteborg

Tillträdesdag:
Omgående eller enligt överenskommelse.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! 
Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Ansvarig rekryterare
Viktor Petersson
viktor.petersson@lernia.se

Referensnummer
93833

Information
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

40163

Liknande jobb

Ekonomistudent till BestDrive! Göteborg Academic Work
Ekonomiassistent till Wistrand // Göteborg Göteborg Oddwork Sweden AB
Meriterande uppdrag inom ekonomi, Göteborg Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Financial Assistant till Bic Nordic Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Elgiganten Sisjön söker säljare kök Göteborg Elgiganten AB
B2B-SÄLJARE TILL INTERNATIONELLT BOLAG Göteborg Academic Work
Säljare till Berendsen Göteborg Säljpoolen
Säljare till Scankab Cables // Sverige Göteborg Oddwork Sweden AB
Konsultativ inneäljare Göteborg Poolia
Full-stack .NET Developer - Gothenburg Göteborg Nigel Frank International
Fullstack utvecklare JavaScript Göteborg Combitech
Heltidsjobb i Telenors kundtjänst! Göteborg StudentConsulting
Möjligheter inom strategiskt inköp Göteborg Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till