Jobbet kundsupport sökes till ledande företag inom förpackningsindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

kundsupport sökes till ledande företag inom förpackningsindustrin publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Brinner du för att skapa relationer och gillar kombinationen av kundsupport / försäljning? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst som kundsupport arbetar du i ett kundteam med säljaren för att tillsammans nå de försäljningsmål som är uppsatta med kunden. I rollen kommer du att supportera dina kollegor inom sälj, företagets kunder genom olika administrativa uppgifter. Det innebär att du kommer ha en tät dialog och samarbete med kollegor internt samt kunder externt.

Om företaget
Kunden är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta och innovativa förpackningskoncept med full spårbarhet. De analyser omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtids säkrar förpackningsflödet från order till leverans. Kundens fokus är främst på företag inom industri-handels och logistik-branschen. Kunden är en stor aktör som finns i Norden, Europa och Asien med huvudkontor i Helsingborg.

Din profil
Skallkrav:
Gymnasial utbildning
Arbetserfarenhet inom sälj eller kundsupport
Svenska/Engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i IT-system såsom säljstödsystem samt Office-paketet

Meriter:
Eftergymnasial utbildning gärna med inriktning på försäljning
Kunskap inom SAP

Vi ser att du som söker är en social lagspelare, driven, strukturerad, snabb och effektiv och gillar kombinationen av kundsupport och försäljning.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm
Arbetstider: 08:00 - 17:00
Omfattning: Heltid, 100%

Referens

22005

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till