Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundsupport på 75-100% sökes till Optiref i Vellinge! jobb i Vellinge på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundsupport på 75-100% sökes till Optiref i Vellinge! på StudentConsulting

Kundsupport på 75-100% sökes till Optiref i Vellinge!

StudentConsulting Vellinge, Skåne län Heltid
Är du noggrann och strukturerad och letar efter ett servicefokuserat arbete? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Optiref utför installationer och service av värmepumpar och för deras räkning söker vi nu en ansvarsfull och servicefokuserad person till deras kundsupport. I rollen som kundsupport kommer du ta emot samtal och mejl från både privat – och företagskunder gällande exempelvis faktura, garantifrågor och liknande frågor. Du kommer också att ansvara för att boka in tekniker på installationer och serviceuppdrag över hela Skåne. Rollen ställer höga krav på noggrannhet, systematik och lösningsfokus. Rollen innebär flera kontaktytor med såväl interna som externa personer, varför det är viktigt att du är kommunikativ och drivs av att ge bra service.

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund under 6 månader, där avsikten är att därefter rekryteras direkt till företaget. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag och placering är på kontoret i Vellinge. Start är omgående!

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll tror vi att du är en engagerad, ordningsam och lösningsorienterad person som förstår vikten av vad som ska prioriteras först och tar gärna egna initiativ. Du trivs i en serviceinriktad roll och kan bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt men likaså har du lätt för att samarbeta med dina kollegor. Tidigare erfarenheter av service och kundkontakt är en fördel för denna tjänst liksom administrativ erfarenhet och god systemvana. Har du studerat något tekniskt inom Kyla/Värme eller har någon annan erfarenhet av branschen så är det också ett plus men inget krav. Det som är viktigast är att du har lätt för att lära dig, har god datorvana/systemvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Administration, Kundservice, Support

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59175