SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Laboratorietekniker till Agrisera jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Laboratorietekniker till Agrisera på Poolia

Laboratorietekniker till Agrisera

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Laboratorietekniker till Agrisera med snabbt tillträde sökes! Här ges du möjlighet att arbeta med antikroppsproduktion i laboratoriemiljö tillsammans med erfarna och lösningsorienterade kollegor. Urval sker löpnade så ansök direkt.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en spännande roll på avdelningen för Preproduktion i Umeå där vi arbetar med rening och alikvotering av antikroppar samt hyboligos som nedströms blir en del av Olinks multiplexa paneler. Avdelningen är under uppbyggnad med mycket spännande på gång och behöver nu utökas med fler medarbetare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som medarbetare i gruppen kommer dina arbetsuppgifter omfatta både laborativt och administrativt arbete. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att:
•  Självständigt planera och utföra laborativa uppgifter såsom rening och alikvotering av antikroppar enligt givna metoder.
•  Hantering av alikvoter (antikroppar och hyboligos) i automatfrys.
•  Skapa och underhålla dokumentation och system för avdelningens kvalitetsarbete.
•  Analysera, granska och logga resultat.
•  Delta i utvecklingen av avdelningens verksamhet framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
•  Högskoleexamen, ingenjörsutbildning eller motsvarande inom Life Science-området.
•  Erfarenhet av laboratoriearbete.
•  Vana att pipettera små volymer.
•  Goda kunskaper i Excel.
•  Dokumenterad labbvana och goda kunskaper inom molekylärbiologi och kemi.
•  Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete inom liknande Life Science-företag samt erfarenhet av LIMS eller liknande system.

För att trivas i rollen som Laboratory Technician hos oss behöver du vara ansvarstagande, driven och lösningsfokuserad. Du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, men klarar även att arbeta självständigt. Då arbetet innebär hantering av stora mängder reagens och data värdesätter vi att du är strukturerad och mycket noggrann. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och kan anpassa dig till ändrade omständigheter då vi har ett stort kundfokus och är ett företag i expansion.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
Agrisera AB är ett Life Science-företag specialiserat på framställning av polyklonala och monoklonala antikroppar med över 30 år i branschen. Agrisera producerar och säljer antikroppar och relaterade produkter till forskare och företag i hela världen och är ledande leverantör av antikroppar mot växtproteiner. Läs mer på www.agrisera.com
Sedan 2020 ägs företaget av Olink Proteomics AB som är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. Olinks teknik Proximity Extension Assay (PEA) kan mäta nära 3000 biomarkörer på samma gång, i endast några få µL prov. Analyserna möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbättrad sjukdomsdetektion och bidrar till ökad biologisk kunskap. Läs mer på www.olink.com.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 67387