Jobbet Kundsupport med el-bakgrund sökes till kontor i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundsupport med el-bakgrund sökes till kontor i Stockholm publicerad av Framtiden AB

Sista ansökningsdag idag
Full-Time
Danderyds distrikt

Arbetsbeskrivning


Har du en bakgrund inom el? Brinner du för försäljning och support och har viljan att göra bra affärer och tillgodose kunders önskemål? Då kan vi ha jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund har nyligen flyttat in i deras sprillans nya kontor i Danderyd och söker nu en driven person till deras kundsupport. Du kommer att spela en viktig roll i regionen och företagets tillväxt och bidra till att utveckla deras affär både i offerthantering i projektförsäljningen när det gäller energidistribution och teknisk support. Idag sitter det 5st personer på deras kundsupport uppdelat i Stockholm och Göteborg och allas gemensamma uppgifter innefattar att hjälpa kunderna med frågor gällande helhetslösningar/projekt, priser/offerter, produktinformation, leveranser. Deras E-katalog är vädligt omfattande och innehåller det mesta inom elcentraler, normsystem, strömställare, fastighetsautomatik och kontorsinstallationer och massvis däremellan. De primära arbetsuppgifterna är offerthantering och stöttning i projekt.

Du kommer att gå en omfattande introduktion som kommer att pågå i ungefär 14 dagar där du åker runt till olika grossister för att personligen möta era kunder samtidigt som du lär dig grunderna i företaget.

Om företaget
Vår kund startades år 1955 och är idag ett av världens ledande teknikföretag inom system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. De är ett familjeföretag som startades på 60-talet med klart definierade värderingar och dom är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att ge de bästa tänkbara förutsättningarna för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Dom investerar i sina anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med sitt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är energieffektiva.

Din profil
Skallkrav:
• El-teknisk bakgrund
• God svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet/Förståelse för elbranschen/eldistribution (ex. jobbat som elektriker, teknisk säljare eller dylikt)

Meriterande:
• B-körkort
• CAD-kunskap
• Jobbat inom elbraschen
• Erfarenhet som teknisk säljare
• Erfarenhet av att jobba i något CRM system

Vi ser att du som söker är social, driven och har förmågan och ambitionen att skapa och utveckla goda relationer. Vidare ser vi att du ska brinna för att göra affärer.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Omgående enligt ök
Placering: Stockholm, Danderyd
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: 7.30-16.30

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

22063

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till