Jobbet KUNDSUPPORT INOM CLAIMS TILL SAMSUNG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

KUNDSUPPORT INOM CLAIMS TILL SAMSUNG publicerad av JobBusters

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Samsung söker efter en kundsupport som ansvarar för hantering av Claims. Inom kundsupport för hantering av Claims ansvarar du för administration rörande processer för ersättning, orderhistorik, lagervolymer och nya priser på produkter. Du optimerar ledtiden från Claim till kompensation. En stor del av kontakt med kunder sker via e-mail och telefon, stor vikt läggs vid att du kan hålla goda relationer med kunder.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Du har något års erfarenhet av att arbeta inom finans eller redovisning - Du har erfarenhet av att arbeta inom CRM system, fördelaktigt SAP - Du har erfarenhet av att arbeta i en global organisation - Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom administration eller finans

Personliga egenskaper
För att trivas i kundsupport rörande Claims hos Samsung har du en god förmåga att prioritera, är serviceminded och har en förmåga att lösa kundens problem.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. augusti 2020 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundsupport, Kundtjänst, Claims, SAP

Referens

JB-SE-3248

Om företaget

JobBusters är ett utav Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår vision är att både möta och överträffa de förväntningar och krav som ställs på oss. För att göra detta använder vi oss av en enkel, trygg och träffsäker rekryteringsprocess. Vi strävar efter att skapa personliga och långsiktiga relationer med såväl kunder som kandidater, men framförallt vill vi hitta rätt person till rätt position.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till