Jobbet Kundservicerådgivare till bank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Kundservicerådgivare till bank publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Brinner du för service och motiveras av tydliga mål? Poolia söker dig som vill jobba som kundservicerådgivare på en bank i centrala Stockholm. Vi söker flera kundservicerådgivare i en roll som erbjuder stora kontaktytor och varierade arbetsuppgifter. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som kundservicerådgivare har du löpande kontakt med bankens kunder kring olika ärenden. Ditt ansvar är att förenkla kundernas resa till en bättre bankupplevelse genom kontakt och rådgivning över mail, chatt och telefon. Du rapporterar till kundservicechefen och blir en del av ett större team och får kollegor som arbetar tätt tillsammans. Vidare kommer du att: • vägleda kunder som ansökt om lån via hemsidan • hjälpa kunder att skapa låneansökningar • rådge till kunder via telefon, mail och chatt • vara delaktig i att identifiera och föreslå förbättringar avseende bankens produkt.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad roll. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta med försäljning, service inom bank, finans, försäkring eller motsvarande bransch. För att lyckas i denna roll söker vi dig som: • är duktig på att identifiera och möta andras behov • motiveras av att uppnå gemensamma mål • värderar relationer • hanterar såväl svenska som finska eller danska utmärkt i både tal och skrift. Kunderna är det viktigaste och alla kunder är lika mycket värda! Det är viktigt att du delar den uppfattningen och att du med hög etik och ansvarskänsla tar hand om varje kund du bemöter. Du är en person som är kommunikativ, motiveras av att nå uppsatta mål samt trivs i ett högt arbetstempo där du får saker att hända med stor entusiasm och hög energi.

Om verksamheten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start. Vår kund har ett långsiktigt behov och uppdraget är inledningsvis på sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara placerad i centrala Stockholm. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57702

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till