Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kundservicemedarbetare till växande E-handel jobb i Kalmar på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Kundservicemedarbetare till växande E-handel på Uniflex

Kundservicemedarbetare till växande E-handel

Uniflex Kalmar, Kalmar län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker en kundservicemedarbetare för rekrytering till Sagro.se. Tjänsten innebär mycket kundkontakt då du kommer arbeta med kundserviceärenden, ordermottagning och hantering av företagets sociala medier. Kontakten sker via telefon och mail. Tjänsten innebär kundservice och försäljning mot både befintliga och nya kunder. Arbetet innebär att hantera ett stort produktsortiment med teknisk inriktning inom lantbruk och skogsbruk. Företagsbeskrivning; Sagro.se är en etablerad e-handel med inriktning på reservdelar och produkter till lantbruk, entreprenad och skogsbruk. Företaget växer snabbt och har offensiva tillväxtmål med full fart framåt. Tjänsten inleds med internutbildning i kundföretagets produkter, tekniska lösningar och processer.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och försäljning samt har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du är strukturerad, självgående och duktig på att hantera kundrelationer. Du är lyhörd, flexibel, kommunikativ samt van att ta eget ansvar och trivs både i grupp och självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter parallellt. Erfarenhet av lantbruks- och skogsmaskiner är meriterande. Arbetsplatsen är placerad i Mönsterås. B-körkort är en grundförutsättning. Anställningen är på heltid, tillsvidare. Anställningen är inledningsvis 6 månader hos Uniflex och du arbetar som konsult hos vår kund, för att sedan övergå i anställning hos kunden. Rekrytering sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat. Vid frågor kontakta Mattias Milhav, [ Email address blocked ] .


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56492