Jobbet Kundservicemedarbetare till Skandiabanken i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Kundservicemedarbetare till Skandiabanken i Linköping publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för service och vill få möjligheten att ge råd och vägledning gällande privatekonomi? Vill du jobba i en kultur som präglas av gemenskap, ambition och hög energi? Nu har du möjligheten att utvecklas inom bank- och finansbranschen där du får goda förutsättningar att utvecklas i din roll. Skandiabanken söker dig med engagemang, nyfikenhet och vilja!

Skandiabanken fortsätter att expandera och söker därför ytterligare medarbetare till deras kontor mitt i city. Skandiabanken är ett dotterbolag till försäkringsbolaget Skandia och har sedan starten 1994 utvecklats till en renodlad internetbank. De är idag branscheldande och en vass utmanare när det gäller innovation och nytänkande. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team där engagemang, eget ansvar och laganda värdesätts högt. Här arbetar man tillsammans för att nå uppsatta försäljningsmål och kundnöjdhet.

Det här är ett arbete för dig som vill jobba på bank på riktigt! I vår roll är vi ansiktet utåt för banken och dess kunder där vi fungerar som rådgivare i alla deras bankärenden. Gemenskapen med sina kollegor är något som jag verkligen gillar med att arbeta på Skandia. Du är omgiven av duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete oavsett vilket team du tillhör. Det är väldigt fördelaktigt när du är ny då du har nära till närmsta kollega och alltid kan fråga om hjälp. Det allra bästa är att man har roligt tillsammans! Såhär beskriver en medarbetare det bästa med att arbeta på Skandiabanken.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Skandiabanken.

Kandidatprofil

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med inkommande telefonsamtal, chatt och e-post från Skandiabankens kunder. Kontakten med kunderna innefattar att du ger professionell service och rådgivning samt informerar och erbjuder Skandiabankens produkter och tjänster. Du är därmed en viktig nyckelspelare genom att skapa ett positivt bemötande och mervärde för Skandiabankens kunder. Det är en varierad roll där du även kan komma att avlasta och stötta dina kollegor på andra avdelning i deras arbete, vilket gör att du får en fördjupad förståelse för Skandiabankens verksamhet.

Du kommer till exempel att:
* Arbeta i team där du strävar mot egna och gemensamt uppsatta mål inom exemeplvis försäljning och kundnöjdhet.
* Ta emot inkommande samtal via telefon, chatt och e-post.
* Informerar och säljer in Skandiabankens koncept till kunder.

Det bästa med rollen beskrivs av en medarbetare nedan:
Det är en bred och varierad roll där du får kunskap inom många olika områden där jag har fått möjligheten att inrikta mig gentemot två specialistområden som jag tyckte var intressanta. Jag har även lärt mig otroligt mycket kring min egen privatekonomi.

Tjänsten passar dig som ser en framtid i bankvärlden och har engagemang och vilja att tillsammans med dina kollegor ge service i världsklass. För en optimal start i rollen erbjuds du en utbildning på 2,5 veckor som ger dig både en personlig och spännande kompetensutveckling inom bank- och finans. Efter en gedigen introduktion får du dessutom löpande utbildning i din roll samt har möjlighet att ta certifieringar för utökat ansvar. Skandiabanken är måna om sina medarbetares välmående och erbjuder även följande:

* Privatförsäkring
* Förmånligt personallån
* Friskvårdsbidrag
* Aktivitetsklocka vid fast anställning
* Rabatterade tjänster och produkter för välbefinnande och hälsa, exempelvis gymkort, massage, naprapat

* Har avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi.
* Har tidigare erfarenhet av service.
* Har intresse för vardagsekonomi.
* Har goda kunskaper inom Officepaketet samt är van användare i Windowsmiljö.
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, eftersom tjänsten innefattar mycket kommunikation både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av kundservicearbete, gärna via telefon och e-post.
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning.
* Har bolånelicens.

Som person visar du ansvarskänsla för det egna och teamets arbete och resultat samt har ett flexibelt förhållningssätt i arbetet. Du har förmågan att vara lyhörd inför kundens behov där du agerar tillmötesgående och engagerat. Du brinner för kundfrågor och försäljning samt drivs av att finna den bästa lösningen för kunden. Med hjälp av din naturliga förmåga att kommunicera kommer du således bidra till att relationerna med kunderna stärks och att ni som team når uppsatta försäljningsmål. Vidare är du mån om att ha roligt på arbetsplatsen och delar med dig av din energi till dina kollegor!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 11 februari
* Arbetstider: Flexibla arbetstider dagtid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Linköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandiabankens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15018160-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till